Malmin Palloseura ry. verkkokauppa > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Malmin Palloseuran toimistolta saat vastauksen kaikkiin tuotetta tai tilausta koskeviin kysymyksiisi. Ennen yhteydenottoa, ota esille asiakasnumerosi, jonka löydät tilausvahvistuksesta.

1. Tilausvahvistus

Tilaukselle lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

- tilausnumeron
- tilauksen sisällön
- tuotenumerot
- tuotteiden hinnat ja kokonaishinnan

Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle myös postitse tuotteiden toimituksen yhteydessä. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

2. Maksutapa

Tilauksen voit maksaa joko lasku tai käteinen.

3. Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 2-4 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tuotteen esittelysivulla.

4. Kuljetukset

Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, on vastuu Malmin Palloseura ry:n. Ota välittömästi yhteyttä toimistoomme, jos saat viallisen tai väärän tuotteen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

5. Palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä Malmin Palloseuran toimistoon ja tarkista palautusoikeutesi - näin säästät aikaa ja vältyt turhilta visiiteiltä postitoimipaikassa tai seuran toimistolla. MPS toimistosta saat tarkat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiselle.

6. Erimielisyydet

Erimielisyydet ratkotaan yhteistyössä kuluttajaviranomaisten kanssa.

Maksaminen

Kun tuotteet lähetetään tai ne ovat noudettavissa toimistosta, ilmoitamme siitä sähköpostitse. Mikäli haette tuotteet toimistolta, ne löydetään esimerkiksi nimellänne. Maksun voi suorittaa noudettaessa käteisellä tai saat mukaasi laskun. Jos toimitustapa on posti tai matkahuolto, voitte hakea tuotteet pakettikorttia tai lähetystunnusta vastaan ja samassa yhteydessä tarvittaessa maksaa ne joko käteisellä tai pankkikortilla.

Pienlaskutus lisä

Alle 15 € ostoksista perimme 5 € pienlaskutuslisän.

Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamanne tuotteet ovat saapuneet toimistoomme.

Palauttaessanne tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautatte tuotteita postitse tai matkahuollolla, täytättehän tilauksen mukana toimitetun palautuslomakkeen. Teidän ei tarvitse kertoa palautuksenne syytä.

Palauttaminen on ilmaista Suomessa. Muualla Euroopasta asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Virhe tuotteessa

Voitte tuoda virheellisen tuotteen toimistoomme, mutta otattehan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.

 Ostoskori

Malmin Palloseura ry, Lyhtytie 24, 00750 Helsinki, Finland
puh. 040 580 7696, sähköpostiosoite sami.koskinen@malminpalloseura.fi
Viimeksi päivitetty 2015-01-14 12:46:16